A-A+

Welkom...

Het domein “Ardennes Nature” is gelegen in het rustige gehucht van Vaux, wat betekent "Little Valley", vlakbij het dorpje Cherain, in het natuurpark van de “Twee Ourthe”.

Het is in de buurt van de toeristische steden Houffalize, Bastogne, La Roche-en-Ardenne en  Vielsalm.


In een prive-park van 10.000 m2, de eigenaar heeft geïnstalleerd twee woningen typisch voor de Ardennen:

Gîte La Ressource

De Kleine boerderij: La Ressource is een oud gebouw uit de vroege 20e in stenen, gerenoveerd in 2012, met een privé omheinde tuin, terras met barbecue, en prive zwembad met stoelen zonnebaden en een sauna voor 4 personen.
Het heeft 4 slaapkamers met wastafel in elke kamer, voor 8 personen en een baby.

 

Gîte La Renaissance

Het chalet: La Resonance is een nieuwe hout gebouw van 2013, met een prive omheinde tuin, overdekt terras met barbecue, prive zwembad met terras en stoelen zonnebaden, en een spa voor 4 personen.
Het heeft 4 slaapkamers met een badkamer met wastafel en douche in elke kamer, een wellness-ruimte met een dubbel bad spa, een sauna voor 4 personen voor 9 personen

 
Kleine boerderij " La Ressource"   Chalet " La Resonance "

 

 

 

 

Naast de wellness apparatuur, kunt u gebruik maken van de diensten van een schoonheidsspecialiste van het Instituut Mont-les-Bains, voor een ontspannende massage, een ontspannende aromatische behandeling van het gezicht of lichaamspakking.

De cottages bieden een wijds uitzicht over het omringende landschap. Dit charmante hoek heeft een klein prive-vijver van 600 m². Deze oase van rust is gemaakt voor ontspanning, rust, contemplatie van de natuur, meditatie en healing.

Activiteiten in de streek